marți, 10 iulie 2007

Bine am venit !

De cand am descoperit notiunea de "blog" mi-am dorit sa am si eu unul, in care sa scriu tot ce imi trece mie prin cap, despre experientele de care am parte si modul in care vad anumite lucruri. Sa scriu despre oamenii pe care ii intalnesc si despre gandurile lor, despre felul lor de a fi si diversele lor atitudini. In fond, suntem altii in momente diferite. De aceea mi-am intitulat blogul A different day, a different me. Cu fiecare secunda ce trece ne schimbam, evoluam sau involuam. Acum ne place un gen muzical, maine s-ar putea sa fim fanii altui gen, acum suntem irascibili, peste 5 minute poate realizam ca e gresita reactia noastra si invatam sa fim mai calmi.

Revenind la ideea initiala, de blog, am vrut sa am un spatiu al meu virtual (nu un jurnal, pentru ca nu prea imi plac jurnalele, si virtual pentru ca tastez mai repede decat scriu de mana) unde sa-mi pot si salva lucruri interesante gasite pe diverse site-uri numai pentru a le gasi mai usor la o adica si a le impartasi totodata cu altii (respectand dreptul de autor, bineinteles). Am avut o tentativa de blog pe yahoo 360. Nu am scris zilnic, poate si din cauza timpului care niciodata nu e suficient, poate si pentru ca multa vreme am avut acces mai redus la calculator. Poate nici in acest blog nu voi scrie prea des. In fond, nu scriu ca sa citeasca cineva neaparat. Daca mai citesc si altii si le place ce pun eu pe aici, ma bucur, daca nu, asta e...blogul e pentru mine in primul rand, e o particica din mine in diferite momente ale existentei mele.

Pentru inceput imi voi copia si arhiva tot ce am pus pe yahoo 360 si pe alte site-uri, pentru ca imi apartin, si as vrea sa le am pe toate la un loc. In plus, la unele dintre articolele postate voi pune si varianta in engleza pentru ca am si prieteni in alte tari care nu cunosc limba romana. Deocamdata cam atat...ramane mai lucrez la setari si sa caut un template potrivit pentru blogul meu. Sper sa iasa asa cum vreau eu. :)

2 comentarii:

Codruttzz spunea...

Iti doresc multa inspiratie si momente care sa merite povestite aici :) enjoy your writing!

Anonim spunea...

Succes!