marți, 22 iulie 2008

7 melodii



Dupa cum i-am promis Malinei, vine si replica la leapsa primita. Trebuie sa enunt 7 melodii preferate. Grea sarcina, caci am in jur de 100 de melodii preferate, adica din acelea pe care le-as asculta pe repeat si nu m-as plictisi de ele. Una singura are un loc castigat si binemeritat in topul meu, si de aceea e pe locul 1: Extreme - More Than Words. Pe restul le-am pus pe acelasi loc 2, insa ar mai fi fost loc si pentru alte preferinte de-ale mele.

Iata ca lista celor 7 melodii arata cam asa:

1. Extreme - More Than Words - oricand, orice ora, orice stare
2. Robbie Williams - Feel - pentru cand am chef sa ascult muzica buna si mai lenta
2. Jaga Jaga - categoria "chef si voie buna", ma binedispune rapid
2. Nazareth - Love Hurts - pentru cand am deceptii in dragoste si nu imi arde de ascultat muzica vesela
2. Norah Jones - The Grass Is Blue - pentru starile de melancolie sau pur si simplu cand vreau sa ma relaxez sau sa invat cu muzica "on"
2. Morandi - Beijo - pentru cand am chef de club
2. Muse - Hysteria - pentru cand mi se face "pofta" sa ascult un pic de rock

Dau si eu leapsa mai departe catre : The Fly daca citeste pe aici, AnaAyana, Codruttzz, Caty, Alinutza, Andreea si Carina, ca sa fie tot 7.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Dupa preferinte, cred ca esti foarte romantica. :)

Onutzza spunea...

Se pare ca sunt. Multa vreme faceam misto de romantism cu tot ce presupune el...imi placea reclama lui Mircea Badea de la Radio Romantic: "Eu nu sunt romantic. Deloc. Dar parintii mei au fost romantici si asa am aparut eu" (ceva de genul asta suna). Cand ieseam la plimbare si auzeam tipetele pescarusilor glumeam cu prietenii: "Uite, acum indragostitii considera romantic sa te plimbi pe malul marii si sa asculti valurile marii si tipetele pescarusilor. Dar ei saracii fac asa de foame, ce romantism?!"

Intr-un final a trebuit sa admit: sunt romantica, ascult muzica romantica (in cea mai mare parte), imi plac lucrurile romantice si se pare ca pentru felul acesta de a fi nu am leac. Si imi place. :) (bine, in ceea ce priveste pescarusii, nu imi schimb parerea :P)

cartush spunea...

Hello! Mi-am indeplinit misiunea! :D