vineri, 27 martie 2009

Maine ma mut



Dap...asta e ultima seara in garsoniera mea mica si draguta. De maine ma mut, tot intr-o zona foarte ok din Bucuresti, insa o sa imi fie dor de garsoniera asta. M-am simtit bine aici. Zi de zi treceam pe langa casa unde a locuit candva si Caragiale, pe langa blocurile in care au stat scriitorii Ion Baiesu, Cezar Petrescu sau Mihai Gafita. O zona incarcata de istorie si de liniste. Cladiri vechi, discrete, stradute linistite. I-am intalnit in plimbarile mele pe strada pe unii actori si pe unii oameni politici romani. Startul meu in Bucuresti a fost unul tare frumos si poate si de aceea vad Bucurestiul cu alti ochi fata de cum il descriu majoritatea celor pe care ii cunosc. Sper sa ma simt bine si unde voi locui de acum inainte. Orice final e un nou inceput.

3 comentarii:

Gigi Mihalache spunea...

am avut sansa sa vad multe orase prin lumea asta mare, Bucurestenii vorbesc urat de orasul lor doar din plictiseala sau nestiinta, la fel vorbeau si newyorkezii, si "atlantinezii"am adaptat si eu , si amsterdamnezii si focsanenii, si galatenii etc. Bucurestiul e ceva aparte e ceva superb, mie imi place mult, am si locuit o perioada pe acolo, mai vin din cand in cand si mereu regret ca nu am timp sa-mi fac traseul meu. De multe ori vin dimineata si plec dupa masa si nu apuc sa vad mai nimik, probabil in concediu imi voi face timp sa-l vizitez mai mult. Ma bucur ca-ti place bucurestiul dar nu vreau sa-mi pun intrebarea " daca erai bucuresteanca iti placea la fel de mult?"

Onutzza spunea...

Ca sa raspund la intrebare, cred ca da, mi-ar fi placut. Eu sunt din Constanta, iar pentru mine orasul cel mai frumos ramane Constanta. Niciodata cat am locuit acolo nu m-am plictisit si nu l-am privit altfel.

ghost spunea...

Mult succes. Orice experienta noua iti aduce un suflu nou in viata. Nu stii de unde vine fericirea... :)