sâmbătă, 21 martie 2009

Pierdut timp. Nu-l declar nul.


In ultima perioada, mai precis de vreo cateva luni incoace, sufar de "lipsa de timp". Fie ca sunt intr-atat de obosita incat imi ia mai mult sa fac niste lucruri pe care in alte conditii le-as termina cu mult mai repede, fie vreau eu sa fac prea multe intr-un timp mult prea scurt. Nici nu vreau sa ma odihnesc (in ideea sa fiu fresh dupa aceea), caci una dintre problemele mele existentiale e aceea ca dormim prea mult timp din viata noastra. Pai in orele astea de somn, cate nu as putea face?! As putea citi, as putea sa aflu lucruri noi, as putea vedea un film, as putea asculta muzica, as putea sa fac orice as dori. Sunt cel putin 8 ore din viata noastra care zilnic se pierd. Asta inseamna cel putin 56 de ore pe saptamana. Nu mai socotesc mai departe caci ma sperii. Si uite-asa ma culc eu noapte de noapte tarziu, iar dimineata aman alarma pana in momentul in care daca as mai amana pentru 5 minute as risca sa ajung prea tarziu la munca.
Acum pic de somn. Am pleoapele cazute pe jumate si tastez fara sa ma uit la litere. Probabil ca o sa mai trag de mine vreun sfert de ora cat incep sa citesc o carte noua, apoi voi abandona si voi merge la culcare.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Ai fost aglomerata cu foarte multe probleme care se cereau rezolvate si nu sufereau amanare dar multe dintre ele le-ai solutionat asa ca ...ar cam fi timpul sa te si odihnesti nu de alta dar ...imbatranesti degraba (hi hi hi).

Onutzza spunea...

Mda, multumesc pentru incurajari :))

Anonim spunea...

Hai mai, Onitza nu te supara pe mine...am glumit...

Anonim spunea...

Oana, cred ca lipsa de timp este specifica celor care traiesc in Bucuresti unde este foarte multa agitatie.

Si eu am aceeasi deviza ca tine: "O viata am si s-o dorm?", dar la un moment dat te ajunge oboseala si mai trebuie si odihna.

Ai grija de tine si bucura-te de tot ce-ti face placere in viata!

Te pup,

Onutzza spunea...

De vreo saptamana tot vreau sa dorm macar o ora dupa-amiaza, insa ma iau cu altele si iar se face noapte si nu ma mai culc. :) Adevarul e ca ma si plictisesc rar. Cam tot timpul gasesc ceva de facut.

Anonim spunea...

Da, ai dreptate, nici eu nu reusesc sa ma plictisesc. Cred ca e mai bine asa, sa ai tot timpul ce face.