vineri, 24 iulie 2009

Inca un ingeras


Azi am asistat la o scena care m-a impresionat. Mergeam la munca si traversam unul dintre bulevardele mari si largi din Bucuresti. In zona refugiului pentru statia de tramvai era o femeie ce tot striga speriata la pisicul ei care probabil ca ii scapase din brate. Pisulinul era un pui mic si negru ca taciunele, panicat de zgomotele si de masinile din jur, astfel ca oricat il striga, el nu ii mai dadea atentie. Am vrut sa o ajut sa il prindem, insa pisicul era speriat si a fugit. Din pacate pentru el a sarit printre zabrelele gardutului de la statia de tramvai si cand am dat sa traversam dupa el semaforul s-a facut rosu. I-am zis femeii ca o ajut sa il prindem, insa masinile s-au pornit...Nu mai puteam traversa. Prostul de pisic se asezase fix sub o masina, iar roata din fata...i-a trecut peste capusor, iar roata din spate peste corpusor...a fost o imagine oribila. Stiam ce era in sufletul ei pentru ca si catelusul meu e ingeras de aproape 4 ani. Soferul masinii din spate vazuse scena si a oprit, ca femeia sa ii ia trupul puisorului ei ce mai avea unele miscari spasmodice si sa il duca sa il ingroape undeva. Mda, oribil.

6 comentarii:

Santi spunea...

:((( trist...

cicimama spunea...

Off ... dragul de el ... N-a avut nici o sansa ... Cat de frica i-o fi fost intre toate masinile alea ! Ce sfarsit cumplit ! Este si el ingeras acum ca si dragul nostru Coockie !... Iti dai seama ce este in sufletul bietei femei (mai ales ca totul s-a petrecut sub ochii ei) !

Onutzza spunea...

Foarte trist :(

Anonim spunea...

oribila scena! dar nu-l vazusera soferii aia? banuiesc ca nu :((((( bietul animalut... of... :(

Onutzza spunea...

Nu-l vazusera pentru ca era foarte mic si nici stapana lui si nici eu nu am vazut incotro tasnise, caci daca am fi stiut ca era sub rotile masinii atentionam cumva soferul.

Anonim spunea...

:( that is really a sad story