vineri, 25 iunie 2010

Multumesc

Multumesc tuturor celor care, desi au remarcat absenta mea de pe blog de o buna perioada de timp, nu l-au sters din feed-reader sau din blogroll-urile lor. Nu promit ca voi scrie ceva in curand, ci doar ca blogul nu e abandonat. Constat cu bucurie, din statistici, ca este vizitat zilnic atat de vechi cat si de noi cititori.

Sambata va fi mare concert mare in Bucuresti: Sonisphere Festival. Aveti mai jos una dintre melodiile mele preferate de la una dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, Metallica, ce va urca sambata pe scena de la Romexpo, pentru toti cei ce vin in "vizita" pe aici, pe blog...


3 comentarii:

George B. spunea...

imi place melodia la fel si formatia. din pacate nu pot veni la concert si de asemenea imi pare rau ca nu mai scrii pe blog.
blogul tau va fi mereu listat in blogroll-ul meu si zilnic verific noutatile.

Unknown spunea...

Am fost la concert. Banuiesc/sper ca ai fost si tu. Din pacate, fara "Unforgiven". Dar, cu multe alte piese grele din repertoriu :)

Onutzza spunea...

@ zmmariano: nu, eu n-am fost la concert. A fost fratele meu, in schimb, si mi-a povestit cum mai avea putin si ii dadeau lacrimile de emotie auzind zecile de mii de oameni care cantau Nothing Else Matters in acelasi timp cu trupa.