duminică, 9 decembrie 2007

Cel mai bun, cel mai rau, ultimul, ieri, azi, maine, preferate, momentan


Am primit un tag de la Andreea Mitan. Un joc foarte dragut. Sa vedem...

BEST (cel mai bun/cea mai buna)

1. Prieten de sex masculin: Ciprian. Suntem prieteni de mai bine de 6 ani, inca din anul 1 de facultate. Ne-am certat, ne-am impacat, ne-am placut, ne-am urat, ne-am admirat, am colaborat, ne-am sfatuit, ne-am tachinat, ne-am ajutat si in final tot prieteni am ramas.


2. Prietena de sex feminin. Mama. Cea mai buna prietena. Cea pe care o trezesc la 3 dimineata cand nu ma lasa vreun gand sa adorm, cea care imi intelege toate supararile si reuseste sa ma linisteasca chiar si prin simplul fapt ca ma asculta, cea pe care imi vars nervii (dar nu se supara) atunci cand se intampla sa fiu pusa intr-o situatie in care oricat mi-as dori nu pot sa ripostez fata de persoana care m-a enervat (numiti-o diplomatie, ipocrizie, "infratire cu dracul ca sa treci puntea", dar nu tot timpul putem spune cuiva verde in fata ceea ce ne supara), cea cu care imi impart bucuriile si succesele si impreuna cu care imi analizez greselile, cea care ma incurajeaza mereu si ma sustine, cea care ma iubeste neconditionat si care, daca i-ar cere cineva, si-ar da si viata pentru mine. Astea toate in calitate de prietena. In calitate de mama, mai sunt multe altele de spus, dar nu fac obiectul acestui punct.

3. Vacanta: Vacanta de vara de la sfarsitul clasei a 7-a. Am petrecut-o la bunica mea si mi-am facut atunci multi prieteni (bineinteles, acum nici nu mai tin minte nici numele si nici figurile multor dintre ei), insa mai important era ca ma indragostisem...;) Genul acela de indragostire de la 13 ani, cu priviri aruncate, cu glumite si apropouri atunci cand treceam cu prietenele mele pe langa grupul de baieti in care era si el, cu adaugat celuilalt toate calitatile pamantului si scuzat/motivat eventualele defecte, cu tatonat printre prieteni ce ii place, data nasterii si cine ar putea sa imi faca cunostinta cu el...si apoi...gata, dupa momentul intalnirii, scazut entuziasmul meu la zero, constatat ca e cam prost, cam asa si pe dincolo si terminat ceea ce nici macar nu incepuse. Dar a fost o vacanta frumoasa.

4. Varsta: Cred ca o femeie e implinita (sau ar trebui sa fie) din toate punctele de vedere in jurul varstei de 30 de ani. Dar asta nu inseamna ca ma grabesc sa ating 30. Imi place varsta pe care o am.


5. Amintire: Nu stiu daca e cea mai frumoasa amintire pe care o am, pentru ca am multe amintiri frumoase, insa e prima dintre cele "the best" care imi vine in minte: ziua in care am implinit 8 ani, de fapt seara de dinainte de ziua mea, cand m-au trezit din somn parintii mei si mi l-au pus in brate pe Codita, un urs alb si frumos pe care il vazusem la magazin si pe care mi-l doream enorm, dar stiam ca era destul de scump si nu stiam daca ai mei mi-l puteau cumpara.

WORST (cel mai rau)

1. Moment al zilei: Dimineata. Orice ora ar fi, pana in ora 9. Trezitul de dimineata e un chin pentru mine. Eu "functionez" cel mai bine incepand cu ora 16 si pana pe la 12-1 noaptea.

2. Zi din saptamana: Luni. In general lunea e cea mai incarcata zi din saptamana.

3. Mancare: Spanac (imi place doar salata din spanac crud), urzici, piftie, ciulama, carnea grasa, chiftele din dovlecei, borsul de peste, ciorba de burta. Toate sunt pe acelasi loc de "the worst".

4. Amintire: Moartea catelusului meu, Cookie. Si acum imi e greu sa ii privesc pozele sau filmuletele si sa nu imi vina sa plang.

LAST (ultimul/ultima)


1. Persoana pe care ai vazut-o: Zic pas, caci ai mei sunt inca treji, deci inca urmeaza sa ii vad pana termin de scris articolul.

2. Persoana cu care ai vorbit la telefon:Fratele meu, care m-a sunat sa ma intrebe ce vreau sa ia bun de rontait si daca popcorn cu gust de cascaval suna ok.

3. Imbratisat:Mama

4. Persoana careia i-ai trimis sms:
Ciprian

5: Persoana cu care ai vorbit pe messenger: Andreea, o buna prietena.


YESTERDAY (ieri)

1. Ce ai facut: Am ajutat-o pe matusa mea sa isi faca adresa de e-mail si am invatat-o cum sa foloseasca aceasta adresa, cum sa isi personalizeze pagina, sa adauge persoane de contact, sa trimita mail la mai multe persoane simultan, sa foloseasca messengerul...chestii extrem de simple, dar totodata complicate pentru cineva care nu e obisnuit sa foloseasca internetul si calculatorul.

2. Cu cine ai fost: Acasa, cu ai mei si cu Jojo.

3. Zi buna/rea:A fost o zi buna.

4. Ai pierdut ceva? Poate timpul.

5. Te-ai indragostit? Nu.

TODAY (azi)

1. Ce faci acum: Stau pe un scaun, scriu in blog.

2. Azi, in general:Lene, dormit, stat degeaba, privit emisiuni la televizor, vazut doua filme (o comedie si un film de dragoste), jucat cu Jojo, stat de vorba cu fratele si cu parintii, ciondanit cu Ciprian.

3. Porti: Pantaloni de trening, bluza sport, sosete colorate si papuci in picioare.

4. Ce-ai mancat de pranz:M-am trezit aproape de ora pranzului si am luat micul dejun. Dupa ce ma trezesc mananc ceva usor.

5. Mai buna ca ziua de ieri: Cam la fel, doar ca azi parca nu am avut chef de nimic.


TOMORROW(maine)


1. Este: Maine e deja azi. Deci luni. Deci zi nasoala, caci am niste chestii de rezolvat si deci de mers prin oras. Afara e urat, e rece, nu ma trage sufletul la iesit prea mult din casa.

2. Ai planuri?Am treburi de rezolvat, am zis la punctul 1.

3. O sa fie o zi norocoasa? Pai sper ca da.

4. Ce nu-ti place la ziua de maine: Ca e luni, ca am de mers cu treaba si pierdut timpul si asteptat pe unde am de mers.

5. Ai de muncit: Prin casa, eventual. Inca sunt in vacanta.


FAVORITES (preferate)

1. Numar: 23. Ca e ziua mea de nastere.

2. Cantec: More Than Words - Extreme

3. Culoare: Verde, mov si portocaliu.

4. Anotimp: Primavara spre sfarsit (luna mai, in special).

5. Tara:Nu am o tara preferata. Tara mea preferata e cea in care imi e bine.


CURRENTLY (momentan)

1. Impreuna cu cineva: Asta nu scriu pe blog. Nu cred ca intereseaza pe cineva.

2. Iti e dor de cineva? De Cookie. Imi e dor mereu de el.

3. Dispozitie: Obosita. Simt nevoia sa stau si sa nu fac nimic.

4. Iti doresti: Sanatate. Si sa nu mai fiu asa nehotarata - sa imi gasesc "calea" pe care sa o urmez si sa nu ma mai "imprastii" in multe directii. Sa fiu fericita cu tot ce implica fericirea. Iar pe toate acestea le doresc celor care ma iubesc si pe care ii iubesc.


Finalul: pasez jocul catre: George, Alinutza, Caty.

3 comentarii:

Anonim spunea...

oana..esti o persoana cu adevarat complexa si cred ca intr-adevar ar trebui sa scrii mereu lucruri din viata ta pe blog si pt altii...ca suna cu adevarat bine tot ce gandesti.

cartush spunea...

Misiune indeplinita! Multzumesc, a fost tare placut sa ma gandesc la atatea lucruri ce erau putzin in umbra! :D

Onutzza spunea...

Multumesc frumos Andreea. Ma bucur ca iti place ce citesti pe aici.

Caty, ma bucur ca ti-a placut si tie jocul.