miercuri, 11 martie 2009

Gata cu votarea

S-a terminat si Roblogfest. Dupa cum am mai scris intr-un post anterior ma bucur ca am participat in primul rand, ca am fost votata in al doilea rand si ca blogul meu a mai capatat cativa cititori cu aceasta ocazie. Nu m-am inscris ca sa castig ci pentru ca in mai multe dati mi s-a reprosat de catre cunoscuti ca nu mi-am "promovat" blogul pe nicaieri, desi am blog inca din 2005. Iata ca acum am facut-o. Sunt mai multi participanti la cele doua categorii la care m-am inscris si eu, participanti ale caror bloguri le-am citit si mi-au placut, participanti care sunt cititi zilnic de multi vizitatori si care merita locul 1. Pentru mine o mare satisfactie este faptul ca dintre 700 si ceva de site-uri cu care a concurat al meu, a reusit sa ramana in finala celor mai votate 20 de bloguri, sa ramana alaturi de acele bloguri "mari", mai citite si mai vizitate. Multumesc celor ce au votat si in prima si in a doua parte a concursului.
Maine seara ma duc la party. Poze si filmulete cu mine sunt destule pe blog (doar ca acum am par saten, nu mai e blond), asa ca o sa ma recunoasteti.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ti-aduci aminte ?...Principala conditie ca sa reusesti la un examen /concurs este sa participi...Petrecere frumoasa, Oana !

Onutzza spunea...

Asa e mama :)