duminică, 8 martie 2009

In metrou


In metrou. Ea si el, aflati pe scaunele de vis-a-vis de mine. Destul de tineri. El pare cam obosit sau poate usor plictisit. Ea are chef de giumbuslucuri. Ii pune mana pe fata, ca si cand ar indeparta niste firimituri imaginare din regiunea gurii lui, il mangaie...el nu prea are chef sau ii e usor de jena de cei din jur. La un moment dat ea ii pune degetul ei aratator pe buze si ramane asa. El o musca de deget. Se pare ca o doare. Ramane imbufnata si ii intoarce spatele. El se supara si ii intoarce si el spatele. Mie imi vine sa rad, dar ma abtin. Noroc ca urmeaza statia la care trebuie sa cobor.

5 comentarii:

Coliba pezevenchilor spunea...

:)))am fost si eu candva spectator la o astfel de scena! cumva copilaresc gestul fiecaruia...atat a "actorilor" cat si a spectatorului,dar pur si simplu nu te poti abtine...pana la urma ce e rau in a rade?! sunt destule "femei" care afiseaza o fata acra cu speranta ca par interesante!wrong!!!

Virgil spunea...

ce fain, pacat ca a trebuit sa cobori ;)

LA MULTI ANI!!!!
(de 8 martie)

Onutzza spunea...

@ Alesssia : cei doi se cam suparasera si nu voiam sa se ia de mine vazandu-ma ca rad. Eu mi-s mai fricoasa (sau prudenta).

@ Virgil: multumesc pentru urare :)

Anonim spunea...

love is in the air!

Onutzza spunea...

O fi...eu credeam ca urmeaza astenia de primavara :P