duminică, 14 noiembrie 2010

Apel pentru Andrei!


Andrei e un pui mic de om, nascut pe 1 noiembrie 2010. In loc sa gangureasca, sa doarma si sa bea laptic, asa cum face orice bebelus, mai ales dupa ce se naste, cand se stabileste si acea conexiune speciala cu mamica lui, micutul este in spital, conectat la aparate, luptand cu trupusorul lui firav pentru o sansa la viata. S-a nascut cu o grava malformatie cardiaca. Detalii aici. Eu nu il cunosc, dar mama lui e prietena cu o amica de-a mea. Si mai stiu cum ne rugam si noi lui Dumnezeu si medicilor, acum 12 ani, pentru alt pui mic, ce acum e o adolescenta frumoasa, sanatoasa si sclipitor de desteapta, verisoara mea. Ea a primit o sansa la viata.

Andrei nu poate fi operat in Romania. Trebuie sa mearga in Germania, si trebuie sa mearga cat de repede. Viata lui se numara cu orele si cu zilele, iar costurile estimate sunt mari - 50000 de euro.
Eu am donat o suma. Mi-as fi dorit sa pot dona mult mai mult. Dar putin cu putin inseamna mult.
Daca fiecare dintre cei care intra la mine pe blog ar dona macar 1 euro, tot s-ar strange o suma bunicica, pe care insa parintii nu au cum sa o stranga prin propriile puteri.

Iata si conturile, pe numele Alina-Andreea Saghin (mamica lui Andrei)

RO47INGB0000999902164329 RON
RO90INGB0000999901795246 EUR

deschise la ING filiala Stefan cel Mare, Bucuresti;

si

RO42BPOS71906567707RON02 RON
RO04BPOS71906567707EUR01 EUR

deschise la Bancpost, agentia Lizeanu, Bucuresti.

Putin cu putin se aduna mult!

http://fiierou.wordpress.com

Later edit: Andrei...nu mai e. Operatia a reusit, Andrei s-a intors acasa cu parintii lui...dar s-a imbolnavit...o pneumonie din cate am inteles. Andrei acum e ingeras...

3 comentarii:

Cami spunea...

Esti un om deosebit! De-ar fi mai multi oameni si doctori cu suflet ca al tau...

Multumesc inca o data.

Onutzza spunea...

N-ai pentru ce sa imi multumesti, Cami. M-a impresionat povestea lui Andrei, mai ales ca stiu mai multe mamici, sanatoase, fara istoric de boli congenitale, care au avut grija de ele in timpul sarcinii, carora li s-a spus ca vor avea copii sanatosi, si s-au nascut, din pacate, cu asemenea malformatii. Pe cine/ce sa dam vina?
Mi-as dori cand voi avea un copil sa fie sanatos...

Cami spunea...

Auzind de cazurile astea mi se face cam teama, tre'sa recunosc. Sper ca al meu (cand l-oi face) sa fie sanatos.