joi, 10 iulie 2008

Un anisor



Azi blogul meu implineste un an de cand a aparut in blogosfera. Iata ce scriam anul trecut pe vremea aceasta: (clic aici)

Cred ca mi-am atins obiectivele de care spuneam la inceput. Ca sa sintetizez, am scris aici despre ce imi place, lucrurile care ma intereseaza precum si ce am mai gasit nou, frumos, deosebit si vreau sa impartasesc (asa e descris blogul meu pe site-ul de contorizare a traficului).

Am cautat un aspect potrivit pentru blog, care sa relaxeze si sa indemne la citit. Sunt multumita de cum arata acum.

Am incercat sa asociez fiecarui text imaginea "perfecta", acea imagine cheie care sa exprime vizual ideea articolului.

In cadrul textelor am realizat linkuri catre site-uri ce aveau legatura cu acele cuvinte/sintagme subliniate, pentru cine doreste o informatie mai completa despre ele.

Am cautat sa respect drepturile de autor, astfel incat la articolele gasite pe internet, sau preluate din carti, am precizat si sursa. Unde nu e amintita, inseamna ca textul imi apartine.

Stilul in care am scris a fost cel in care as fi vorbit cu un prieten, fie ca am comentat o situatie, fie ca am prezentat un fenomen sau o persoana pentru care am consideratie, fie ca mi-am exprimat bucuriile, necazurile, hotararile.

Am pus o parte dintre melodiile care imi plac si cateva dintre filmele care imi plac si am descris si locuri prin care m-am plimbat si care mi-au ramas in amintire.

Nu am avut timp, dar uneori nici inspiratie, sa scriu articole cu o frecventa mai mare.

Citatele pe care le-am dat din carti au fost expuse cu un scop...m-am regasit in ele in anumite momente ale vietii mele...in unele ma regasesc si acum.

Am povestit despre mine atat cat am considerat ca e ok sa citeasca si persoane care ma cunosc si persoane care nu ma cunosc. Dar nu mai mult.

Multumesc celor care au pus comentarii. Mi-as dori sa primesc mai multe comentarii, daca ceva din ce scriu eu pe aici place suficient de mult. Eu in articolele mele "vorbesc" cu un prieten/o prietena, dar mi-ar placea uneori sa am si feed-back de la cel ce citeste. Bineinteles ca daca sunt comentarii cu vorbe nelalocul lor, acestea nu raman pe blog. N-as crede sa fie cazul, totusi.

In final, cea mai frumoasa urare de LA MULTI ANI:


3 comentarii:

Anonim spunea...

Iar vin si spun ca... "ai condei" si ca felul tau de a scrie, relaxeaza mintea celui care citeste. La multi ani, Onutza !!!

ClaudelGFX spunea...

La Multi Ani :)

Onutzza spunea...

Multumesc Claudel :)