marți, 26 mai 2009

Scrisorica


Scriam acum cateva zile despre unele frustrari pe care le-am acumulat in ultima vreme. Totusi finalul era despre satisfactiile pe care le am si care sunt ceva mai numeroase si ma fac sa nu ma plictisesc niciodata de ceea ce fac, sa vreau sa stiu si sa fac mai mult si sa imi iubesc meseria si oamenii cu care lucrez, acestia fiind pacientii si colegii.

Iata ce scrisorica am primit azi de la una dintre pacientele mele:

"Stimata domnisoara doctor,

Sunt multumita sufleteste ca v-am cunoscut, va doresc din suflet succes deplin in activitatea profesionala, pe care s-o innobilati si bunul Dumnezeu sa va apere in orice moment al vietii.
Cu tot respectul...L.N."

4 comentarii:

Anonim spunea...

aww ce frumos. imi imaginez cum ti-a aparut un zambet pe fata :) trebuie sa fie un sentiment foarte placut sa stii ca munca iti e apreciata de oamenii pe care ii ajuti

Onutzza spunea...

Sa stii ca da. Mai ales ca nu ma asteptam sa imi scrie asa vorbe frumoase...adica ma gandeam ca s-ar putea sa nutreasca ganduri frumoase dupa modul in care imi vorbea insa nu ma asteptam sa le si astearna pe hartie. Si pentru ca lucrul asta m-a facut sa ma simt atat de bine, am postat si pe blog.

Irina spunea...

Ce frumos....plus ca..cine mai trimite scrisori? Un gest deosebit!

Onutzza spunea...

@ Irina: Asa e. Ca sa nu mai spun ca si scrisul doamnei e unul caligrafic.